Läger Sjöröd 2018

Bli scout

Vill du vara med i vår gemenskap?

Bli scout nu

Furulunds scoutkår har ingen kölista för att bli medlem. Det går bra att prova på scouterna ett par möten innan man väljer att betala medlemsavgift. Dock gäller inte scouternas medlemsförsäkring först när man är medlem.

Om du eller ditt barn vill börja på scouterna är det lättaste att kontakta ansvarig ledare för den avdelning som stämmer med din eller ditt barns ålder. Det går även bra att skicka ett email till någon i styrelsen.

Även om mycket av scouternas verksamhet har fokus på barn- och ungdomsverksamhet så betyder det inte att vuxna har kul i kåren. Scoutkåren har ett gediget ledar- och funktionärsgäng som utöver avdelningsverksamheten ser till att vi har rätt materiel, en fungerande scoutgård, planerar läger osv. I princip alla aktiva vuxna i kåren har en bakgrund i någon annan scoutkår i Skåne vilket skapar en härlig blandning av personer och erfarenheter.